På nettet handler man, i den fysiske verden shopper man

Med stifter Søren Filberts ord er Lazy Lazy et virtuel handelsstrøg – ikke en online tøjbutik. Faktisk er Lazy Lazy overhovedet ikke en webshop, for du kan ikke købe noget hos Lazy Lazy. Til gengæld kan Lazy Lazy give dig en social shoppingoplevelse online og lede dig ind i de butikker, der matcher din smag og præferencer. Det kan muligvis lyde som et flygtigt marketingstunt, men det er faktisk hele fundamentet for Lazy Lazy, vi taler om her. Der er nemlig himmelvid forskel på at handle og at shoppe. Du handler, når du har et konkret behov. Når du shopper, opstår behovene undervejs. Og det er der penge i!

Lazy Lazy har godt to år på bagen. Første leveår gik primært med udvikling og research, og efter at det virtuelle strøg blev åbnet for et års tid siden, er der for alvor begyndt at komme kunder i byen – pt. 50.000 kunder hver måned.

”Jeg har en baggrund i tekstilbranchen,” fortæller Søren Filbert, ” og når man shopper i en tøjbutik, så køber man ikke blot produkterne, man køber hele konceptet. Det er en totaloplevelse. Samtidig så er det at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL