Strategien bag Carlsbergs nye look

Tidligere i år lancerede Carlsberg sin første globale kampagne, som skal re-positionere Carlsberg-brandet, opfylde ambitionen om at blive verdens hurtigst voksende ølmærke og fordoble overskuddet i 2015. Det er ikke nogen nem opgave i betragtning af Carlsberg-brandets 163-årige historie og det faktum, at du kan bestille en Carlsberg på 140 forskellige markeder. Sven Langeneckert, Vice President Carlsbergs Brand, foklarer om strategien bag kampagnen – lige fra det nye slogan, ”That calls for a Carlsberg“, til de lokale udfordringer, de har mødt undervejs.

Det grønne Carlsberg-logo er kendt over hele verden. Selv i de øde tundra-områder i Mongoliet, hvor vores fotograf for mange år siden mødte en gruppe lokale, der sad og spillede med et sæt Carlsberg-kort. Men selvom Carlsberg-brandet nyder genkendelse verden over, så matcher salget simpelthen ikke denne opmærksomhed.
”Vi ønskede at maksimere mulighederne med brandet, og vi føler også, at der stadig er meget mere, vi kan gøre med vores brand,“ forklarer Sven Langeneckert som er Vice President, Carlsberg Brand.
”Når vi ser på det globalt, så er vores awareness rigtig høj – typisk 50% eller mere. Men der kan gøres meget mere for

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL