Papa's got a brand new marketing role

I dag handler marketingdirektørens arbejde fortsat fundamentalt om at skabe et eksternt brand image, der dybest set leverer en monolog til kunderne ud fra et ønske om at drive salg. En monolog som vi efterfølgende estimerer resultaterne af med begreber som brandkendskab og brandloyalitet. Men virker det også i morgen? Ikke rigtig.

For det første findes der ikke længere noget sådant som et kontrollabelt eksternt brand. Takket være internettet har forbrugere nu for første gang og uden fortilfælde mulighed for at se ind i virksomheder og få adgang til deres mest følsomme interne hemmeligheder, for ikke at nævne adgangen til word-of-mouth vurderinger fra andre kunder, der har prøvet virksomhedens produkter og services.

I mange år har virksomheders brands kunnet sige én ting, mens man internt i sikkerhed bag en uigennemtrængelig barriere har kunnet agere på en anden måde. Men ikke længere. Det er som om virksomheders mure nu består af glas, og alle øjeblikkeligt kan aflæse alle andres bevægelser og mindset. Hvis du et øjeblik kommer i tvivl om dette nu også kan være rigtigt, så tænk tilbage på, da Nikes brand pludselig blev truet af en beskyldning om uetisk behandling af

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL