Sådan bygger du relationer til dine kunder digitalt

At få glade kunder er nemt nok. Men det er straks sværere, at få dem til at blive ved med at være glade - og loyale. Dog er der en måde, der næsten altid virker: Lær dine kunder bedre at kende. Du skal lære dem at kende så godt, at du ved, hvad de kan lide, og hvad de for alt i verden helst vil undgå. Hvilke sociale medier de besøger, og hvilke enheder de bruger. Hvad deres interesser er, og hvordan de helst kommunikerer med venner, familie og andre.

Vi lever i en relationsøkonomi - og her er det afgørende, at du kan føre løbende og relevante samtaler med dine kunder digitalt. Kun sådan kan du skabe en tillidsfuld relation mellem dem og din virksomhed. Derfor skal du kunne tilbyde meningsfuldt indhold og tjenester, der møder kunderne det rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt. Altid på en måde, så de føler sig underholdt eller hjulpet på vej.

For at opnå netop det, er du nødt til at forvandle din virksomheds kundedata - fra løsrevne informationsbidder til fundament for individuelle og skræddersyede tilbud, som du kan tilbyde dine kunder. I

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL