Tilfredse kunder er vigtigere end øget omsætning

Kundetilfredshed er vigtigere end stigende omsætning, siger en række store virksomheder i en ny rapport fra Salesforce. Salesforce præsenterede for nylig sin årlige State of Marketing-rapport, som blotlægger interessante tendenser inden for digital markedsføring. En af de helt store opdagelser i rapporten er, at kundetilfredshed i dag anses for at være et vigtigere mål end både øget omsætning og øget kundetilgang.

Det har indlysende altid været vigtigt at have tilfredse kunder, men det er ikke tidligere set i Salesforce-undersøgelser, at det er kundetilfredshed, der rangeres som det allervigtigste i en succesrig markedsføring.

Undersøgelsen er foretaget blandt næsten 4.000 store marketingvirksomheder verden over, og virksomhederne vurderer selv, om deres organisation præsterer højt, middel eller underpræsterer, baseret på hvor tilfredse de selv er med resultaterne af deres markedsføringsaktiviteter.
Rapporten viser, at kravene til en personlig oplevelse med virksomheden, uanset kanal, driver markedsføringen hen imod en helhedsoplevelse, eller ligefrem en kunderejse: Næsten 90 procent af virksomhederne siger, at det er afgørende kritisk at have en kunderejsestrategi for brandet for at kunne lykkes med sin markedsføring.

Kanalen er underordnet

Marketingvirksomhederne har konstateret et stigende investeringsafkast (ROI) som følge af e-mail-, mobil og social marketing.

Det

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL