Havner dine mails altid i spamfilteret?

Forventer dine modtagere vigtige mails fra dig? Og er dine mails flere gange havnet i spamfilteret? Så har du et alvorligt problem. Så risikerer du, at dine brugere ikke vender tilbage en anden gang – simpelthen fordi de ikke har fået dine mails. Derfor er det forretningskritisk, at du har et pålideligt mailsystem, der sikrer, at dine modtagere altid får de nødvendige mails fra dig.

Vi kender alle de smarte og sælgende nyhedsbreve. De er flotte og appellerende og gør brug af alverdens tips og tricks for at fange din opmærksomhed – men de mindre højtråbende såkaldte systemmails er mindst ligeså, hvis ikke mere, vigtige for din forretning.

Det er nemlig dem, der understøtter interaktionen med din slutbruger og giver brugeren tryghed om, at din virksomhed er professionel og har registreret brugerens handling. Denne type mail kan være ordrebekræftelser, fakturaer, billetter, glemte kodeord, påmindelser og meget andet.

Som forbrugere er vi afhængige af at modtage denne type mails på en pålidelig, sikker og hurtig måde, så vi i det daglige ikke hindres i at udføre vores arbejde, og vi i det private hurtigt og nemt kommer videre med det, vi

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL