Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Havner dine mails altid i spamfilteret?

Forventer dine modtagere vigtige mails fra dig? Og er dine mails flere gange havnet i spamfilteret? Så har du et alvorligt problem. Så risikerer du, at dine brugere ikke vender tilbage en anden gang – simpelthen fordi de ikke har fået dine mails. Derfor er det forretningskritisk, at du har et pålideligt mailsystem, der sikrer, at dine modtagere altid får de nødvendige mails fra dig.

Vi kender alle de smarte og sælgende nyhedsbreve. De er flotte og appellerende og gør brug af alverdens tips og tricks for at fange din opmærksomhed – men de mindre højtråbende såkaldte systemmails er mindst ligeså, hvis ikke mere, vigtige for din forretning.

Det er nemlig dem, der understøtter interaktionen med din slutbruger og giver brugeren tryghed om, at din virksomhed er professionel og har registreret brugerens handling. Denne type mail kan være ordrebekræftelser, fakturaer, billetter, glemte kodeord, påmindelser og meget andet.

Som forbrugere er vi afhængige af at modtage denne type mails på en pålidelig, sikker og hurtig måde, så vi i det daglige ikke hindres i at udføre vores arbejde, og vi i det private hurtigt og nemt kommer videre med det, vi skal lave. Får modtageren ikke disse mails, fordi de fx havner i spamfilteret, kan det være kritisk for, om dine brugere vælger at benytte dine produkter og services en anden gang.

Undervurderet teknisk kompleksitet

Virksomheder bruger i stigende grad automatiserede mails til at kommunikere med deres brugere. Vigtigheden i at sende transaktionsbaserede mails, der rent faktisk  kommer frem til modtageren, vokser derfor støt, og dine brugere forventer i højere og højere grad, at mails, teknisk set, bliver leveret professionelt.

Mange bruger lang tid på at designe mailflows ud fra handlingsmønstre, brugerrejser og business intelligence, men glemmer helt at tænke på, at det kan være teknisk kompliceret at sikre, at mailen rent faktisk havner i modtagerens indbakke.

I dag tager de fleste af os det forgivet, at de mails, vi sender i forretningsøjemed, også ankommer, som de skal.

Men der er et utal af måder, en mail, som ellers ikke indeholder “slemme” ord (og dermed bliver spammet), kan blive stoppet eller hijacket på sin digitale rejse. Det er derfor enormt vigtigt for din virksomheds omdømme og kundeloyalitet, at du finder en mailleverandør, der er professionel og teknisk stærk.

Stil krav til dit mailsystem

Der er efterhånden virkelig mange mailsystemer på markedet, og de kan alle forskellige smarte ting med segmentering, automatisering, triggerudsendelser m.m. Men er du faldet for et teknisk svagt mailsystem, kan det være ligegyldigt, hvor meget tid og energi, du har lagt i designet og udarbejdelsen af mailen, for vigtigst af alt er, at systemet kan klare den helt basale opgave at sikre, at dine mails når frem – hver gang.

En af udfordringerne med transaktionsbaserede mails er, at du nemt kan glemme alt om dem og slet ikke være klar over, hvor mange af dem, du egentlig sender. For når først de er sat op, har du meget lidt med dem at gøre.

Den højeste branchestandard

Sørg så vidt muligt for, at din mailleverandør er DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting and Conformance) certificeret. Det er den højeste branchestandard, som sikrer:

  • At alle dine mails er autoriserede og troværdige

  • At ingen andre kan snylte på dit brand og domæne

  • At ingen kan “stjæle” data ved f.eks. phishing

  • At du kan whiteliste dine mails hos vigtige partnere

  • At langt de fleste af dine mails når frem (og undgår spamfiltre)

Et andet vigtigt parameter, når du vælger system, er at sikre, at du har mulighed for at monitorere leveringen af dine mails, helst med en trigger-rapport ved opståede problemer. For som nævnt tidligere er det de færreste, der selv er årvågne nok til at huske at tjekke op på leveringsstatus.

Personlig rådgivning ud fra dine behov

Mulighederne med mail er mange, og de udvikler sig hele tiden. Er du stadig ikke helt  klar i spyttet om, hvad dit behov egentlig er, kan du med nogle af de mere etablerede mailsystemer få personlig rådgivning på baggrund af dine udfordringer. På den måde kan du så trygt stole på, at dine modtagere altid får dine mails, så din forretning ikke lider skade af den grund.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.