Sådan skriver du gode tekster til websites

Én ting er at kende til vigtigheden af web-tekster, der både er fyldestgørende uden at være for lange, informerende uden at være for tunge og inspirerende uden at være for friske. En anden ting er at mestre kunsten og skrive de tekster, samtidig med at man tager hensyn til søgemaskinernes stramme krav om brugervenlighed og søgeintentioner.

Opgaven er ikke let, lad os bare slå det fast. Men læser du med her, bliver du udstyret med god viden og et par hurtige tips og tricks, som måske kan hjælpe dig til selv at knække koden og indtage rollen som content konge. Det gælder om at give dit brand og virksomhed de bedste forudsætninger for at klare sig godt i det konkurrenceprægede felt i søgemaskinerne – og det er det, de gode tekster kan være med til at realisere.

Hvorfor er teksterne vigtige?

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at Google er stedet, hvor de fleste søger hen, når de har et behov, en efterspørgsel eller en nysgerrighed, som skal stilles. Derfor har stort set alle virksomheder en interesse i at være til stede og synlige netop her, hvor

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL