Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Østergade 36, 3., 1100 København K

Visuel identitet i Microsoft Office pakken

SkabelonDesign udvikler og implementerer verdensklasse Brand Management og Productivity Tools, der giver vores kunders medarbejdere adgang til effektivt at skabe on-brand dokumenter og præsentationer.

SkabelonDesign er førende inden for implementering af visuel identitet og udvikling af kundespecifikke skabelonløsninger i Microsoft Office pakken. Vi udvikler og implementerer Brand Management Tools, som er tilpasset vores kunders individuelle behov. Vores fokus er på at hjælpe vores kunder med at styre deres brand i et af virksomhedens største touch points – Microsoft Office. Vores løsninger muliggør en nem og konsistent brug af den visuelle identitet i Word, PowerPoint, Excel og Outlook. Ud over at optimere arbejdet i Microsoft Office, sparer vores løsninger tid for brugeren.

Vi er 40 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder på at optimere vores kunders kommunikation og arbejde i Microsoft Office. Vi arbejder for både private og offentlige virksomheder og har over 800.000 brugere af vores løsninger.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.