Østergade 36, 3., 1100 København K

Visuel identitet i Microsoft Office pakken

SkabelonDesign udvikler og implementerer verdensklasse Brand Management og Productivity Tools, der giver vores kunders medarbejdere adgang til effektivt at skabe on-brand dokumenter og præsentationer.

SkabelonDesign er førende inden for implementering af visuel identitet og udvikling af kundespecifikke skabelonløsninger i Microsoft Office pakken. Vi udvikler og implementerer Brand Management Tools, som er tilpasset vores kunders individuelle behov. Vores fokus er på at hjælpe vores kunder med at styre deres brand i et af virksomhedens største touch points – Microsoft Office. Vores løsninger muliggør en nem og konsistent brug af den visuelle identitet i Word, PowerPoint, Excel og Outlook. Ud over at optimere arbejdet i Microsoft Office, sparer vores løsninger tid for brugeren.

Vi er 40 dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder på at optimere vores kunders kommunikation og arbejde i Microsoft Office. Vi arbejder for både private og offentlige virksomheder og har over 800.000 brugere af vores løsninger.

 

Aktuelle seminarer