Social media marketing is the cocaine of the communication industry

Anvendelsen af de sociale medier er i eksplosiv vækst og giver uanede muligheder for virksomhederne - hvis de bruger dem rigtigt.

"De sociale medier er kommunikationsbranchens kokain." Sådan siger Fords marketingschef Scot Monty. Hans udsagn er valgt som overskriften på denne artikel, fordi flere og flere virksomheder satser på de sociale medier og anvender dem strategisk i deres kommunikation og markedsføring. Forskellen på succes og fiasko ligger ofte i, om strategien er klar med en veldefineret målsætning. Derudover er det afgørende, at der allokeres de nødvendige ressourcer.

Muligheder

At eksponere sig på de sociale medier er en ny øvelse for mange virksomheder. Mange er havnet i en situation, hvor de faktisk har opnået mange medlemmer på eksempelvis en Facebookside, men der er ingen aktivitet på siden. Det er et enormt spild af muligheder. Andre udnytter dog potentialet til fulde.

Nogle virksomheder bevæger sig forsigtigt ud på de sociale medier ved at oprette sider på Facebook, Twitter eller egne fora. Men de bliver slemt skuffede, når de opdager, at der ikke kommer nogle followers eller kunder alene ved den øvelse. Hvis man opretter en konto på et af de sociale

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL