Strategisk ledelsesværktøj til brand management

De fleste marketingfolk ønsker et overblik over styrken af deres mærke. Men man kan hurtigt drukne i mange data, analyser og holdninger. Her er BrandAsset® Valuator (BAV) et bud på et værktøj, der både giver umiddelbart overblik og samtidig dybdegående indsigt. Og så kan alle interessenter intuitivt forholde sig til værktøjet.

"There are few effective ways to measure the value of a brand, but one of the best is BrandAsset Valuator." Sådan sagde Philip Kotler ved Leaders in Dubai Business Forum i november 2007. BrandAsset® Valuator (BAV) gennemføres i 48 lande, og den globale database består af 38.000 mærker. I Danmark har undersøgelsen været gennemført siden 1994, hvilket betyder, at der er et omfattende historisk datagrundlag. Den danske mærkebase består af 800 mærker - danske såvel som internationale.

Strategisk input til den fremtidige mærkeudvikling

BAV er et strategisk ledelsesværktøj til at fastlægge det enkelte mærkes nuværende position og fremtidige mærkeudfordringer:

  • Hvad er de centrale mærkeudfordringer?
  • Hvad skal der til for at skabe vækst?

BAV tager udgangspunkt i forbrugernes holdninger - og det er således forbrugerne, som er hele omdrejningspunktet. Med BAV kan man opnå en dybdegående indsigt i mærkets position i markedet,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL