Tænk i medier - og hvordan du får maksimalt effekt af dem

En ofte citeret udtalelse lyder: 'Halvdelen af de penge, jeg bruger på markedsføring er spildt, jeg ved bare ikke hvilken halvdel" (William Hesketh Lever). Og mon ikke altid det vil være et et ønske scenarie at man kan allokere sit marketingbudget, så det er aldeles effektivt? Men så sort ser det jo heller ikke ud.

I dag kan vi et langt stykke ad vejen måle effekterne af vores marketinginvestering på et rimeligt detaljeret niveau. Vi kan måle, hvilken mediegruppe, som gav hvilket ROI sammenlignet med andre mediegrupper, og vi kan vurdere specifikke kreative materialer op imod hinanden. Men bevares - ny viden giver jo ofte anledning til at stille endnu flere spørgsmål.

Spørgsmålene i dag er nærmere: Er vi dygtige nok til at bruge de "nye" online medier effektivt? Er vi dygtige nok til at skabe kampagner, hvor vi får vores målgruppe til at interagere med vores kampagne på flere medieplatforme? Forstår vi de underliggende faktorer, som driver vores kunder i de forskellige medier, de bruger? Forsæt selv listen…

Det er naturligvis komplekse spørgsmål at besvare. Spørgsmål man ikke kan besvare med et enkelt ja eller nej.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL