2+2 = The Beatles

Overskriften er min definition på synergi. Hver for sig havde Lennon og Co. sikkert gjort det godt, sammen skrev de verdenshistorie.

Et britisk studie, der blev gennemført i maj 2008 (TV and Online: Better Together – David Brennan, Thinkbox) konkluderede to vigtige pointer omkring medie synergier:

1. TV og online kombineret resulterer i en stigning på 50% i opfattelsen af annoncørens brand og ligeledes en stigning på 50% i sandsynlighed for at købe.
2. Det er afgørende, at der eksisterer en kreativ synergi mellem TV og online. Det er ikke nok (tværtimod) at man blot konverterer tv-spots til online bannere. Online bannerne m.m. har andre virkemidler, men skal udvikles omkring samme ikoniske karakterer eller kampagnetemaer, som brugt på TV.
Med dette studie som udgangspunkt vil jeg derfor gerne bekende mig til gruppen af mennesker, der tror på medie synergier, selvom ordet ofte misbruges og alt for hurtigt bliver anvendt for at nå fra ide til beslutning ...”Jamen det er en god ide, for der ligger nogle fantastiske synergier...“

Lige over grænsen

Et eksempel er Fleggaard’s nyeste reklame, hvor de bruger TV til at fortælle omkring en reklame, de IKKE kan køre i TV,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL