27 nyttige nudges til at konverteringsoptimere din hjemmeside

Du har nok hørt det dér “nudging” flere gange nu. I forbindelse med skraldespande, buffeter og rygning. Men hvad kan du bruge det til, når du bevæger dig på nettet? Hvad har det med konverteringsoptimering at gøre? Og hvordan kan du benytte nudging på din hjemmeside? Det har jeg besluttet mig for at fortælle dig her. Jeg har inkluderet 27 nemme nudges, du kan bruge til at konverteringsoptimere din hjemmeside - og dermed få flere leads, flere salg og ultimativt flere penge i kassen.

Hvordan hænger konverteringsoptimering sammen med nudging?

Konverteringsoptimering er forsøget på, på en hjemmeside, at få de besøgende til at konvertere til kunder/nyhedsbrevsmodtagere/læsere… Det er altså en måde at opbygge de enkelte sider på en hjemmeside med et mål in mente. Et forsøg på at få modtageren til at ville mere end bare besøge for en kort bemærkning. Med andre ord, så er det adfærdsdesign.

Nudging kaldes også valgarkitektur og er opbygningen af et valg, ud fra den devise, at valget af “det rette” skal gøres så nemt som muligt - uden at selve valget fratages modtageren. Opbygningen sker så ud fra viden om adfærdspsykologi - hvordan mennesker

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL