Janis Pilgaard, Digital Manager, Ege Carpets: Derfor er billeder og video vigtigst for digital identitet

Lige som et tæppe skaber stemning i et rum, skaber billeder og videoer digital identitet, hvis man spørger Janis Pilgaard. Janis Pilgaard har taget hele turen fra 100% analog marketing med tryksager og annoncer til digitalt ansvarlig hos Ege Carpets. Hun har talt med Marketcommunity om, hvad der driver digital branding og –forretning.

Til en start - hvornår kom du til Ege?

”Ege Carpets, som det hedder i dag. Det gjorde jeg 1. april i år. Jeg har ansvaret for udvikling, implementering og koordinering af digitale marketing indsatser. Det vil sige alt omkring digitale media, Marketing Automation, CRM, SoMe, SEO/SEM, alle vores hjemmesider. Ja, alt hvad der er digitalt. Men naturligvis ikke alene. Jeg sidder sammen med vores webmaster, som forestår den daglige drift på hjemmesiderne og Sociale Medier."

Hvad er Ege Carpets for en størrelse?

”Vi er internationalt godt 700 medarbejdere, som skaber en samlet omsætning på 1,2 milliarder kroner. Af de 700 sidder knap 300 på hovedkontoret Herning. 95% af vores omsætning er fra BtB, og vores største målgrupper er arkitekter og designere. Vores tæpper bliver lagt på hoteller, kontorer, restauranter m.m.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL