BtB Excellence handler om at organisere, lede og et Why, som medarbejderne bærer i hjertet

I jagten på at forstå BtB excellence, har Marketcommunity talt med CMO i Visma, Troels Skjelbo. Her kan du læse, hvordan han mener, at man kan organisere og lede sin marketingafdeling på en måde, der motiverer og skaber resultater.

Få har en 360° marketingerfaring at trække på som Troels Skjelbo. Han har arbejdet med både BtC og BtB, og hans CV omfatter såvel corporate virksomhederne Codan, TDC Gruppen og Telenor som bureauerne Framfab, Tribal DDB og Responsive. En god ballast, når man har CMO ansvaret for at skabe fortsat vækst i den danske afdeling af den internationale softwarevirksomhed, Visma.

 

Hvad er efter din mening det særlige ved at arbejde med BtB markedsføring?

 

Det er svært at svare entydigt på. Der er jo flere typer af BtB markedsføring. Hvis jeg tager os selv som eksempel, så er vi en software virksomhed. Vi sælger software til ERP. Regnskaber, finans, løn, kalender etc. Men kun BtB men til gengæld til virksomheder i alle størrelser.

Så vores markedsføring af produktet e-conomic, der har 130.000 kunder, har en del ligheder med BtC. Men det er stadig markedsføring

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL