Verdens bedste apps til smartphone og tablets

Der er stadig fuld fart på app-markedet. Vi har ladet os begejstre af nogle af de mest nytænkende og kreative applikationer – både til smartphones og tablets. Se en håndfuld af de allerbedste her.

Banebrydende real-time fodboldapp

Mens diskussionen i medieverden har været på sit højeste med emner som real-time, multiscreen og mobil, gik Heineken i 2011 forrest og lancerede iPhone-app’en Star Player. Den gør det muligt for fans at interagere i realtid med spændende kampe i UEFAs Champions League og rammer samtidig ned i en vigtig trend, nemlig ønsket om at se tv, samtidig med at man kan chatte med sine kammerater via sociale medier eller mobiltelefonen.
Når startfløjtet til en kamp lyder, synkroniserer app’en med tiden på tv’et, og spændingen kan begynde. Igennem kampen får du otte forsøg til at forudsige hvorvidt et af holdene vil score inden for de næste 30 sekunder, ligesom du kan forudsige resultatet af hjørnespark, frispark og straffespark. Rigtige gæt giver point, som du kan dele med vennerne via app’en eller på facebook.

Søde beskeder på chokoladepapir

Det græske chokoladebrand fra Kraft Foods, Lacta, har genoptaget en gammel tradition. Det rød-hvide

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL