VP Magnus Bach, Vestas: ”Derfor sponserer vi som BtB virksomhed Mercedes i Formel E”

For 10 år siden blev vindenergi - med marketingchef, VP Magnus Bachs ord – defineret som alternativ energi. Nu er vinden billedligt talt vendt. I dette interview med Marketcommunity fortæller Magnus Bach om, hvordan man i Vestas Marketing hæver ambitionerne og går i spidsen for en global omstilling.

Hvilken branche befinder I jer i?

”Det er et bedre spørgsmål, end man måske skulle tro. Vi står nemlig midt i en transition; fra at være en leverandør af vindmøller i vindenergibranchen er vi nu ved at blive en leverandør af konsoliderede løsninger indenfor en bredere defineret bæredygtig energibranche. Forandringen forudsætter, at vi skal både revitalisere vores forretningsmodel og tænke i en ny positionering.

I disse år bliver den ene branche efter den andet elektrificeret. Det udvider så at sige kagen, som virksomheder som Vestas kæmper om. At prisen på vindenergi samtidig falder sammenlignet med mere traditionelle teknologier, betyder, at markedet ikke alene vokser i volumen, men at penetreringen af markedet også stiger. At der i almindelighed også er stigende folkelig opbakning til bæredygtige løsninger forplanter sig i positive politiske rammevilkår, og sætter kun yderligere skub i

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL