VR - Til events, til social eller bare helt til grin?

Det er mere end et år siden, at vi hos VisitDenmark iværksatte det første tiltag med VR-teknologien. Erfaringerne er gode, og der er ingen tvivl om, at for en markedsføringsorganisation som VisitDenmark, der står bag flere velbesøgte events årligt fordelt over hele verden, så er VR et godt add'on til de øvrige oplevelser, vi tilbyder.

VR er et kreativt og inspirerende rum at bevæge sig ind i, og det er fortsat en oplevelse de færreste har prøvet. Ikke mindst på de fleste af de markeder, som VisitDenmark er aktive på. Men begrænsninger er der mange af, og selvom formatet ofte sælges ind som både ukompliceret, ikke teknologifokuseret og ganske overkommeligt prismæssigt, så er virkeligheden en anden. Naturligvis, fristes man til at sige.

Case: OL i Rio

Under De Olympiske Lege i Rio de Janeiro i 2016 havde VisitDenmark til Danmarks-fremstødet på Ipanema Beach udviklet en VR-platform, der viste ikoniske locations i Danmark; fra København over Stevns klint og Aarhus til Klitmøller på vestkysten. 360-graders VR-filmoplevelser fra Danmark supplerede de øvrige klassiske styrkepositioner som dansk design, cykelkultur, bæredygtighed osv.

I alt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL