Mad til masserne, krydret individuelt og tilpasset din gane

For et par år siden var jeg på ferie i den lille italienske by Bagna di Lucca. Her spiste jeg på en fremragende lokal restaurant - kokken hed Francesco og var helt fantastisk. Francesco fortalte passioneret om traditionel italiensk mad, og beskrev hvordan han lavede parpadelle med sin gamle nonnas (bedstemor) opskrift. Det blev vi naturligvis nødt til at smage, og den smagte vidunderligt.

Den historie han fortalte mest passioneret var dog , om sin tid som kok på et af de helt store krydstogtsskibe. I køkkenet på skibet handlede det ikke om at lave ét godt måltid mad til én eller fem personer, men derimod om at lave mange fantastiske måltider til en utrolig masse mennesker. I skibets køkken skulle der laves mad, så alle gæster fik oplevelsen af, at ethvert måltid var forberedt specielt til dem og deres smagsløg.

Nu kan du spørge dig selv, hvad en krydstogtskok og Content Marketing har med hinanden at gøre? Jo - er det ikke sådan at enhver organisation, i et forsøg på at fremme produktiviteten og relationen til kunden, i dag skal sørge for at indholdet i deres kampagner netop er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL