1-to-1 marketing kræver de rigtige værktøjer

Hvordan får vi størst udbytte af vores 1-to-1-kampagner, og hvordan kan vi automatisere og styre dem, så de giver mest effekt for pengene?

Den slags spørgsmål kan der komme mange af fra ledelsen til marketingafdelingen i store virksomheder, hvor man har mange, faste kunder med store mængder data i databaserne, og hvor man bruger mange ressourcer både på at fastholde kunderne og på at sælge mere til dem.
Den bedste måde at få svar på disse spørgsmål er at indføre en struktureret kampagnestyring, hvor man effektiviserer hele kampagneprocessen, lige fra den indledende strategifastlæggelse og planlægning over gennemførelsen til den efterfølgende måling og evaluering af resultaterne.
På den måde får man en arbejdsproces, hvor alle trinene er en integreret del af den såkaldte closed oop-kampagnestyring (Se faktaboks 1), hvor man bruger et kampagnestyringsværktøj (Se faktaboks 2) til at understøtte hele gennemførelsen af kampagnen. Ofte i tæt samarbejde med en ekstern partner med speciale i 1-to-1-marketing.

Faktaboks 1: Centrale begraber inden for kampagnestyring

Faktaboks 2: Kampagnestyringssystemer -</a></p>	
                       <div class=