Digital og kreativ politisk markedsføring

26.420 VÆLGERE GIK GLADE I LØVENS GAB

Tommy Ahlers, iværksætter, investor og Venstre løve og hans team er geniale. 26.420 personlige stemmer til Folketingsvalget i første hug og han er een af topscorerne. Hvorfor? Af mange indlysende grunde, hvis man ser fjernsyn og Løvens Hule og følger med i hans spændende karriere som investor og iværksætter.

Tommy Ahlers, der lige nu er fungerende uddannelses- og forskningsminister, iværksatte også en meget succesfuld og kreativ digital kampagne. Han satte spændende mennesker som iværksætteren Martin Thorborg, DJ og radiovært Lee Gammeltoft og Mette Lykke fra To Good To Go i stævne hos frisøren og de snakkede om, det uperfekte liv som iværksætter og hvordan vi gør Danmark til verdens bedste sted for entreprenører.

Lars Løkke Rasmussen fik også en tur i frisørstolen til en snak om, hvordan vi styrker iværksætterkulturen. Tommy Ahlers har vist hvordan man med humor, kreativitet, følelser, erfaring og netværk kan skabe et univers og en kreativ platform og storytelling, som mange kan lære af. Lad os få mere af det i mediebilledet, erhverv- og foreningslivet - så klar til optagelse.


Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL