4 effektive måder til at skaffe leads via LinkedIn

Jeg har 26.000 følgere på LinkedIn og en såkaldt Social Selling Score (SSS) på 88. Begge dele er væsentligt over den gennemsnitlige danske bruger af platformen, men paradoksalt nok indebærer det ikke automatisk, at jeg også opnår mere succes i brugen af LinkedIn.

Både antallet af følgere og SSS er nemlig, hvad jeg typisk refererer til som ’vanity metrics’. Det er metrikker, som lyder godt og derfor er gode for ens forfængelighed, men de er ikke direkte lig med eksempelvis flere salg, flere jobtilbud eller mere impact end gennemsnittet.

I stedet ligger nøglen til at få succes med LinkedIn i at tænke helt anderledes omkring platformen. Det handler ikke om, hvor mange du kan tilføje som dine venner, eller hvor højt du kan pumpe din score op, men om hvorvidt du har forstået, hvordan du rent faktisk kan skabe kvalitets-leads via platformen. Uanset om dit mål er flere salg, at få drømmejobbet etc.

 


Er LinkedIn virkelig en effektiv lead-kanal?
Det korte og klare svar er JA! Vel at mærke hvis du primært har at gøre med virksomheder som dine kunder. Altså hvis du er en B2B

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL