5 trin til at jeres marketing- og salgsafdeling får succes på LinkedIn

LinkedIn så dagens lys tilbage i 2003 og startede som et CV-værktøj og en database af kontakter. Nu om dage er det et moderne digitalt relationsværktøj, der i høj grad kan bruges af professionelle, herunder blandt andre jeres salgs- og markedsføringsteam. I kombination med social selling kan det gøre, at jeres sælgere nemmere kan nå deres salgsmål.

Det kræver at sælgerne bruger LinkedIn proaktivt og på daglig basis. Det kræver også at sælgerne bruger LinkedIn på den ”rigtige” måde, det vil sige at de ser deres kontakter som deres personlige netværk, ikke som en målgruppe, og at de giver deres netværk det de er på LinkedIn for.

Marketingafdelingen kan i samarbejde med salgsafdelingen komme tættere på kunderne ved at være aktive på LinkedIn. Marketingafdelingen kan være dem, der poster på virksomhedssiden og sælgerne kan bruge deres egne LinkedIn profiler til at udstille deres ekspertise og engagere sig med deres netværk, der iblandt kunderne.

For at det ikke bare stikker i alle retninger og alle løber med deres egen agenda er det vigtigt at de to afdelinger arbejder sammen og tager en fokuseret tilgang til det at

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL