Sådan laver du effektive digitale nyhedsbreve

Der findes et hav ocean af tips til, hvordan du laver nyhedsbreve, der åbnes, klikkes i – og som sælger dine varer. Og det er der en rigtig god årsag til: Nyhedsbrevene virker, og sender hvert år mia. af kroner direkte i retning af de mange webshops, der har knækket koden.

Jeg blander mig gerne i koret hos Market Community, og giver dig her lidt yderligere inspiration til, hvordan du kan arbejde (endnu) bedre med disse digitale nyhedsbreve. Du får konkrete tips til hvordan du engagerer dine læsere med indhold de gider læse – og ser også hvordan andre både danske og udenlandske virksomheder griber udfordringen med engagerende indhold an.

Til dagligt arbejder jeg som Marketing Manager hos Heyloyalty – et af de danske marketing automation-systemer. Kunderne er fx SPORT 24, Bahne, Molslinjen osv. samt masser af mindre og dygtige webshops. Det er med baggrund i min hverdag, jeg har plukket lidt tips ud til dig.

Først får du lidt baggrund – og derefter ligger der en lille håndfuld eksempler klar til dig. Flest danske, for hånden på hjertet – det kan være svært at få noget brugbart ud af

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL