David Grossman: At lede er at kommunikere

I dine medarbejderes optik er tavshed den direkte modsætning til sandheden, når der sker mærkbare forandringer i virksomheden, og rygtesmeden er på overarbejde. Skåret helt ind til benet er formlen på god intern kommunikation at sige sandheden klart og tydeligt, så alle medarbejdere forstår det, tager budskabet til sig og handler derefter. David Grossman – amerikansk kommunikations- og ledelseskonsulent, forfatter og CEO i The Grossman Group – ved, hvordan man får formlen til at gå op inkl. alle mellemregningerne.

David Grossman lever af at hjælpe nogle af verdens største brands og virksomheder med at formulere og formidle virksomhedens strategi, mål og behov for løbende forandringer over for medarbejderne. Og til hans held er intern kommunikation et af tidens store buzz-words.
”Topledere verden over har indset, at en strategi blot forbliver en strategi, indtil nogen reagerer på den og handler efter den. Det er ledelsens ansvar at engagere og motivere sine medarbejdere til at føre organisationens strategi og mål ud i livet,“ fortæller David Grossman.

Motiver medarbejderne

Ifølge ham er det netop evnen til at være i dialog med sine medarbejdere og dermed skabe et sundt, åbent og ærligt arbejdsmiljø, som skiller

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL