7 kompetencer der vil gøre dig parat til fremtiden!

Det er i dag umådeligt svært at bryde igennem lydmuren og ramme målgruppen. Der er mange kanaler og endnu flere stemmer, og den traditionelle, gamle marketinguddannelse er ikke længere nok. Hvis du vil fortsætte med at være en relevant arbejdskraft, bør du derfor tilegne dig nogle nye kompetencer. Hos Novosight, forsøger vi hele tiden at være på forkant med det, der ligger og lurer i horisonten, og jeg vil her ridse nogle vigtige tendenser op samt give dig en liste med 7 forslag til opkvalificering, så du kan brillere igen.

Marketingbudgettet stiger og indtægten skulle gerne følge med.

Verden har ændret sig. Informationssamfundet er boomet, og det har forandret den måde, vi modtager information. Vi har meget større masker i vores informationsnet, så der skal noget ekstra til, før vi opfanger og tager imod.

Og udviklingen har ikke tænkt sig at stoppe. Den har resulteret i et skift i fordelingen af ressourcer i marketingafdelingen hen mod et mere teknisk tyngdepunkt, hvor især dataindsamling og -analysering er i fokus. Men det er nu ikke fordi, de kreative egenskaber er røget helt ud. Det tekniske må og skal spille sammen med fx content creation og grafisk design.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL