Underbevidstheden mindst 10 gange undervurderet

Den danske verdensborger og ekspert i branding og markedsføring, Martin Lindstrøm, behøver nok ingen nærmere introduktion. Nu er han under den sigende titel Buyology på vej med en ny udgivelse om Neural Marketing, som på forhånd imødeses med kolossal interesse. MARKET har talt med Martin om, hvad de nye forskningsresultater vil betyde for fremtidens markedsføring. Intet mindre.

Den 19. oktober kan 29 millioner amerikanske TV-seere stille ind på programmet 60 Minutes, der denne dag handler om et nyt projekt med titlen Buyology. Dagen efter er projektets bagmand Martin Lindstrøm med i Good Morning America, og derefter bliver historien bragt i stort set alle større amerikanske dagblade, så læserne selv kan fordybe sig i den nyeste viden om, hvordan menneskets hjerne arbejder med brands.

At dømme efter MARKET's samtale med Martin, står vi, der arbejder professionelt med markedsføring, over for nye udfordringer af historiske dimensioner.

Der er blevet talt om hjerneforskning og markedsføring i mange år. Hvad er status lige nu efter din mening?

Da jeg gik ind i internetbranchen tilbage i 1995-96, kørte de fleste via et modem. Det tog en evighed bare at se et foto, hvis man da

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL