Amazon sender erhvervslivet i skyen med AWS

 Flere og flere danske virksomheder vælger at benytte AWS, Amazon Web Services. AWS er en særdeles sikker og pålidelig platform med en række services i skyen til erhvervslivets IT-ressourcer. Det vil sige, at alt fra fx rå computerkraft til drift af software og lagring af data kan flyttes til cloud-services, hvilket både er effektivt og medfører store økonomiske besparelser.

Måske bruger du allerede skyen – eller cloud-services i din hverdag? Og hvis du gør, er det ikke engang sikkert, du tænker nærmere over, at fx iCloud, Dropbox, OneDrive eller Google Drive faktisk er cloud-services.

En populær service er fx at gemme fotos taget med smartphone på et onlinelager. Det er ofte et lager, producenten stiller til rådighed, når du køber din smartphone og giver dig mulighed for at spare fysisk plads på din enhed. Samtidig har du altid adgang til sikkerhedskopiering af alle dine fotos fra både smartphone, tablet og computer.

Bliver din smartphone stjålet eller går i stykker, er både opsætning, apps og fotos desuden tilgængelig på din nye smartphone næsten med det samme.

Objektivt kan virksomheder drage stor fordel af at benytte samme funktionaliteter til fx hele IT-strukturen, alle virksomhedsdata

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL