Hvordan fastholder Amazon sine abonnenter

Amazon er verdens førende e-handelsvirksomhed med en årlig omsætning på over 100 mia. USD, og ​​væksten er stadig eksponentiel. Samtidig er Amazon en af ​​verdens førende abonnementsvirksomheder med Amazon Prime, der netop har rundet 100 millioner medlemmer verden over. Nu er Amazon på vej ind i Norden, herunder Danmark. Noget som de danske virksomheder længe har gået og frygtet. Men hvad kan Amazon egentlig, og hvorfor er vi så bange for dem?

Amazon er store, og derfor kan de virke en smule skræmmende på os danskere, der generelt ikke er så glade for de store mastodonter. Amazon, som vi tidligere kendte som en e-handelsplatform for bøger, er i dag langt mere end dette. I dag kan du købe næsten alt, hvad du lige står og mangler. Udover at være en samlende e-handelsplatform for varer, tilbyder Amazon også deres e-bogstjeneste Kindle, verdens største cloud-firma Amazon Web Services og streamingplatformen Amazon Prime Video. Men den primære årsag til Amazon’s succes skal findes i den populære abonnementstjeneste, Amazon Prime.

 


Hvad er Amazon Prime?

Tilbage i 2005 fik en medarbejder hos Amazon en god idé. Han foreslog, at de skulle lave en abonnementsservice, hvor kunder

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL