Guide til BtB succes på Instagram

Den sociale mediejungle kan være uoverskuelig at begive sig ud i. Hvilke platforme skal man bevæge sig ud på og hvad kan de gavne? I denne guide vil jeg give dig mine bud på hvordan du får succes på Instagram med din B2B virksomhed.

Hvorfor skal din virksomhed på Instagram

Hvert socialt medie har sit særkende og funktionalitet, som appellerer til netop deres brugere. Instagram er et medie for dem, som ønsker at blive inspireret og udforske ting, de er interesseret i, hvilket også inkluderer indhold fra brands og virksomheder. Instagram er hovedsageligt et visuelt medie, hvor inspirerende fotos, videoer og æstetisk indhold er i højsædet.

Ifølge Instagram for Business, siger 60% af brugerne at de opdager nye produkter på Instagram. Ligeledes besøger +200 mio. brugere mindst én virksomhedsprofil dagligt.

Over halvdelen af Instagrams mere end 1 mia. brugere er aktive på platformen hver eneste dag og 80% af disse kontis følger mindst én virksomhed. Instagram er derfor en oplagt platform til at dele din virksomheds højdepunkter og hverdagens øjeblikke.

Tre overvejelser før du opretter en virksomhedsprofil

Det er gratis for virksomheder at benytte Instagram. Det er hurtigt og nemt at oprette

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL