Amerikanske forfatter og keynote-speaker Micah Solomon: Sæt kunden i centrum

Med de sociale mediers indtog er god kundeservice i dag vigtigere end nogensinde – føler dine kunder sig dårligt behandlet, tager det ikke mange sekunder, før de har delt oplevelsen med hele deres netværk. Ifølge den amerikanske forfatter og keynote-speaker Micah Solomon handler det om at gå tilbage til en af de gode gamle dyder: Sæt kunden i centrum i alt, hvad du gør i din virksomhed. MARKET talte med ham, da han gæstede København i marts – læs med her, og bliv klogere på, hvordan du gør dine kunder gladere.

Micah Solomon, hvorfor er det så vigtigt med kundeservice og kundeoplevelser ud over det sædvanlige?

Der er mange forskellige måder at udmærke din forretning på – gennem design, placering osv. – men en af de bedste måder, og oftest også den mest omkostningseffektive, er først og fremmest at koncentrere dig om, hvordan din forretning føles for kunderne.

Det bedste eksempel lige nu er Steve Jobs, som altid satte kundeoplevelsen først – og derefter designede alt andet efter den. For kunder har i dag flere valg end nogensinde før, og desværre for mange virksomheder er disse alternativer kun en

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL