Besserwisser Branding er Død

Hvordan skal vi arbejde med og tænke branding i den nye medievirkelighed?

Lad os slå det fast én gang for alle. Der findes lige så mange definitioner af begrebet branding, som der findes holdninger til, hvorvidt Michael Rasmussens exit fra årets Tour var retfærdig eller ej.

Noget de fleste kan blive enige om er, at reklame og mediemarkedet står midt i et paradigmeskift, der vil tvinge medievirksomheder, reklamebureauer, annoncører og andre til at tænke nyt og anderledes i forhold til branding.

Men hvad er egentlig formålet med branding? Er formålet at skabe en så stærk position på markedet, at der for forbrugeren ikke eksisterer nogen tilfredsstillende substitutionsmulighed, altså at noget andet mærke kan erstatte det? Den argumentation er der nok mange, der kan vedkende sig.

Men branding er, i dag nok mere end nogen sinde før, en strategisk disciplin. I bund og grund handler det alt sammen om kommunikation - om at skabe et link mellem brand og forbruger. Jo stærkere link, desto bedre branding. Et stærkt mærke er en vedholdende, værdifuld ven. Én, forbrugeren kan bruge som et pejlemærke, der giver retning og stabilitet. Tryghed og sikkerhed for at træffe de rigtige valg i

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL