Løs rekrutteringsproblemet med strategi og...

Employer Branding kan ikke fremme et babyboom eller trylle flere ingeniører frem, men kan være med til at samle, styre og styrke din virksomheds job- og medarbejderkommunikation. Henrik Engelund giver i dette indlæg en opskrift på, hvordan du sikrer din virksomhed langsigtet og effektiv Employer Branding, som er strategisk og organisatorisk funderet.

Morgendagens mest centrale virksomhedsdisciplin er Employer Branding!

Det kan indirekte aflæses i de skræmmende tal og problemer, der bliver listet op i forskellige artikler og undersøgelser om talentkrigen. De store udfordringer på det danske jobmarked er bl.a. en historisk lav arbejdsløshed, små ungdomsårgange, store seniorafgange, flaskehalse med mangel på bl.a. ingeniører og andre faggrupper, flere job-zappere, større international konkurrence om arbejdskraften og meget, meget mere.

En analyse fra Rambøll Management viser, at der i dag mangler 2.000 ingeniører alene på det danske arbejdsmarked - og at tallet er kraftigt stigende. I Skandinavien er der vokset en hel analyseindustri op, som primært lukrerer på frygten for talentmangel og leverer imagemålinger og benchmarking i spandevis. På europæisk plan trykker The Economist store tillæg om den tikkende bombe under jobmarkedet samtidig med, at Corporate Leadership Council leverer store analyserapporter med massive data om truslen for

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL