Når brand attitude kommer naturligt

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

100% ren frugt. Og intet andet.
Så kort og præcist kan det siges, når man hedder innocent og bare gerne vil lave lækre frugtdrikke uden tilsætningsstoffer, e-numre, koncentrat og alt muligt andet. Og give noget tilbage til naturen samtidig. innocent giver min. 10% af deres overskud til forskellige udviklingsprojekter i de lande, som de bl.a. henter deres frugt fra.
Kærligheden til naturen er da heller ikke til at overse i innocents danske hovedkontor. Allerede i opgangen bliver man mødt af en græsbetrukket postkasse, og når man træder indenfor, er der kunstgræs på gulvet i det lille kontor og et hyggeligt spisehjørne med havebord og en kæmpe parasol.
Spørgsmålet er, hvordan man får så meget personlighed og attitude ind i et brand? Siden tre unge englændere i 1998 kvittede deres faste job for at lave sunde og naturlige smoothies er virksomheden vokset og vokset, og i dag kan deres smoothies købes i 14 lande

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL