Er din virksomhed On Brand?

Leslie de Chernatony er Professor of Brand Marketing og Director of the Centre for Research in Brand Marketing ved Birmingham University Business School. Market bad de Chernatony gennemgå de vigtigste pointer fra et studie, han har gennemført i 7 finansielle virksomheder - for på den måde at udlede best practices og effektfulde branding teknikker.

Begreberne "brand" og "branding" er en smule diffuse og bliver ofte brugt meget forskelligt og til at indordne indsatser, som man tilsyneladende har svært ved at kategorisere på anden vis. Kunne vi starte med at slå dine definitioner fast?

Lad mig starte med at sige, at jeg er enig i betragtningerne om upræcise definitioner. Det er ikke spor anderledes i UK, og jeg synes, det udgør et betragteligt problem - ikke mindst i relation til at diskutere relevante problemstillinger inden for emnet.

I min verden ser jeg meget simpelt begrebet 'brand' som et konglomerat af funktionelle og emotionelle værdier. Disse værdier giver samlet virksomheden muligheden for at formulere et løfte - om en unik og ønsket oplevelse.

'Branding' er den organisatoriske proces, som omhandler virksomhedens evne til at gøre sig fortjent til anerkendelsen for at leve op til sit løfte.

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL