Delta Park 46, 2665 Vallensbæk Strand

Brugervenlig CRM

Vores passion for Customer Relationship Management har gjort SuperOffice til en af Europas førende leverandører af CRM-løsninger med mere end 6.000 kunder, der dagligt bruger SuperOffice i Danmark og på tværs af landegrænser.

Vores fokus på at skabe en enkel og brugervenlig CRM-løsning hjælper dig med at blive mere produktiv ved effektivt at finde, fange og fastholde flere kunder med SuperOffice CRM.

Kunderne kan kontakte dig gennem en række forskellige kanaler såsom email, telefon og hjemmesider. De kan også kontakte dig gennem forskellige afdelinger som salg, marketing og kundeservice. Uanset hvordan giver dit CRM-system giver dig indsigt i, hvad dine kunder vil, hvilke produkter eller serviceydelser de er interesserede i, har spurgt efter eller allerede har købt. Du ved også, hvilke problemer de tidligere har oplevet, og om de var tilfredse med den løsning, du tilbød dem.

Med andre ord kan historik om dine emners og kunders interaktioner samlet i et CRM-system hjælpe dig med at tilbyde dine kunder det, de efterspørger, og ikke bare det, du tror, de gerne vil have.

SuperOffice CRM hjælper dig med at sikre, at ingen henvendelser bliver glemt uanset om det er en kommende eller eksisterende kunde, der henvender sig. Og uanset i hvilken afdelingen, kommunikationen starter.

SuperOffice har datterselskaber i 8 lande. SuperOffice CRM integrerer med alle Office programmer og understøtter alle førende teknologiske platforme.