Hvordan bruger man Kunstig Intelligens i markedsføring?

Vi hører om AI hele tiden, og vi ved, at Kunstig Intelligens er på vej – for at blive. Men har du styr på, om du selv kan integrere denne teknologi i din markedsføring? Og i givet fald hvordan? Ellers kan du med forskel læse en usædvanlig grundig artikel, som forskerne Ming-Hui Huang og Roland T. Rust lancerede i november 2020.

De to forskere præsenterer det, som de kalder et framework for at arbejde med Kunstig Intelligens i marketing. Så de præsenterer først en grundlæggende logik for at forstå de forskellige typer af AI, hvorefter de pinder ud, hvordan hver type af AI egner sig til de forskellige opgaver fra strategi og planlægning til eksekvering inden for Kotlers velkendte 4 P’er.

3 typer af Kunstig Intelligens

Kunstig Intelligens er ikke en standardvare. Forskerne skelner mellem 3 typer, der er velegnede til at arbejde med marketing:

  • Mechanical AI
  • Thinking AI
  • Feeling AI

Nogle af teknologierne er mere veludviklede end andre. Men grundlæggende handler det om, at Mechanical AI er designet til at man kan automatisere af rutinemæssige opgaver. For eksempel registrering, oversættelse og klassificering. Thinking AI er god til at genkende

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL