Brand touchpoints med karakter

Hummel er kendt for at turde tænke nyt og anderledes. Og den taktik bruger de også, når det handler om brand touchpoints. MARKET har talt med hummels karismatiske ejer Christian Stadil om at tænke 360 grader rundt om sit brand, hvordan hummels overordnede brandværdi om at have karakter gennemsyrer alt, hvad de gør, og hvordan de integrerer storytelling i design og produktudvikling.

Christian, vil du først skitsere, hvad hummel er for et brand, og hvem I henvender jer til?

Vi henvender os til mange forskellige, vi har både en målgruppe, der er fashion-specifik og et sportssegment, og det gør selvfølgelig udfordringen større, når vi i dag skal tale om brand touchpoints. Men vores overordnede brand promise er, at vi er et heritage based sportsfashion brand med karakter – with character. Og det er et løfte, som er kædet op imod vores fem grundlæggende brandværdier i hummel, som vi tænker ind i alle de forskellige ting, vi laver.

Den første værdi er, at vi er et heritage brand med en lang historik. Virksomheden startede i 1923, og det gør den til en af de ældste originale sportsbrands i verden. Vi har ikke

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL