Adidas danske Brand Marketing Manager: Det skal være enkelt for forbrugeren at møde os

Selvom adidas har mindst lige så mange touchpoints som andre brands, arbejder de ikke med en samlet brand touchpoint strategi. I stedet fokuserer de på at samle alle brands og budskaber i ét stærkt budskab. MARKET har mødt adidas’ danske Brand Marketing og PR Manager Ulrich Scheibelein til en snak om, hvordan adidas har gjort sine concept stores til det perfekte sted at møde brandet, hvordan de arbejder på at gøre produkterne mere personlige, og hvordan de scorede stort og flot hos forbrugerne under årets VM i fodbold.

Ulrich, kan du indledningsvist skitsere, hvad adidas er for et brand, og hvem I henvender jer til?

Grundlæggende er adidas et sportsbrand. Vi udvikler højfunktionelle produkter til sportsudøvere, men gennem vores 60-årige historie har vi sideløbende udviklet os til at være et fashionbrand. Vores rødder vil dog altid stå stærkt i sportsverdenen.

Vi har to overordnede divisioner: Sports Style og Sports Performance. Under Sports Style finder du både Originals og vores high-end-produkter, hvor Stella McCartney og Yohji Yamamoto har skabt aktuelle kollektioner. Kort fortalt henvender vi os til det unge trendsættende og stilinteresserede publikum – og

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL