5 ting Amazon gør rigtigt, som du kan kopiere

Amazon er et førende e-commerce website, hvor man som forbruger, ud over at kunne browse mellem og købe millioner af produkter, også modtager forslag til personaliserede og relaterede produkter, baseret på ens adfærd.5 ting Amazon gør rigtigt, som du kan kopiere.

Amazons website kan ved første øjekast fremstå overvældende for brugerne, med den overflod af produkter som siden indeholder. Trods dette sansebombardement formår Amazon at skabe en webshop, som hjælper brugeren med hurtigt at finde og købe det, de har brug for.

I det følgende vil vi, ud fra et User Experience perspektiv, belyse fem områder, hvor Amazon gør oplevelsen for deres brugere til en vellykket, vedkommende og brugervenlig løsning.

 

Find det rigtige produkt i en fart
Amazons primære fokus er naturligvis at sælge produkter, og heraf er det af afgørende betydning at deres besøgende nemt og hurtigt formår at finde de produkter de leder efter. For at understøtte dette har Amazon sørget for at placere deres søgefunktion meget synligt øverst i midten af sitet, så den med det samme fanges af brugerens øjne. Ud over synligheden er der lagt vægt på at funktionaliteten for søgebaren er

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL