Brandet er en central del af din virksomhed

Vi ser det konstant i hverdagen: Kassedamer erstattes af self checkout-kasser, støvsugeren finder selv nullermændene i stuen, og fabriksarbejderens håndarbejde er blevet erstattet af en hurtig og smart maskine. Kort før årtusindskiftet var kunstig intelligens et banebrydende fænomen.

Michael Benson og hans kolleger har gennem tiden givet navn, liv og vitalitet til megabrands som Viagra, Wii og Landrover Discovery. Det arbejde handler selvfølgelig om meget mere end navneleg og design. Der ligger en stor og meget stramt orkestreret indsats både før og efter, at forbrugerne ser et nyt logo, og marketingafdelingen skyder kampagnen i gang.

”Grundlæggende handler det om at definere, hvad et brand er. Det er der mange tilgange og holdninger til. I mange virksomheder tilhører brandet marketingafdelingen og bliver typisk kun levendegjort gennem virksomhedens kommunikation. Vi har en anden tilgang til det. Vi mener, at brandet er en central del af virksomhedens strategi. Eller rettere – brandet er en manifestation af virksomhedsstrategien gennem alle touchpoints,” fortæller Michael Benson.

Ifølge ham skal touchpoints fortolkes meget bredt. Det handler også om, hvilke mennesker man ansætter, hvordan man udvikler produkter, hvordan man håndterer sin Corporate

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL