Sådan bliver du headhunterens drøm om den perfekte marketingchef

Alle virksomheder vil gerne have én. Mange drømmer om at være én: Marketingchefen, der kan alt og ved alt.

Udviklingen inden for marketingteknologi og kundeadfærd foregår i så hæsblæsende et tempo og forventningerne til de indsigter og konkrete løsningsforslag Marketing kan bidrage med er så høje, at man som Marketingchef skal være parat til at arbejde hårdt for at kunne følge med. Og kan man det, har man som Marketingchef mulighed for at påvirke hele virksomheden og bidrage til vækst og udvikling – og glade, loyale kunder og medarbejdere.

Marketingchef, Chief Marketing Officer, Head of Marketing, Marketing Director, med eller uden Online eller Digital foran. Kært barn har mange navne og marketing er for længst forbi det punkt, hvor det handlede om lave annoncer og indsamle market intelligence.

Nu handler det om at sikre det størst mulige følelsesmæssige engagement i form af en experience, og for at kunne dét – og dermed ikke alene tiltrække leads, men også holde på kunderne, strække deres livscyklus så længe som muligt og få dem til at være aktive ambassadører for brandet, kræver det en Marketingchef og et marketingteam, der er mere end almindeligt

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL