Branding af det du gør for dine kunder

Den danske virksomhed cBrain repræsenterer et paradigmeskifte i IT-verdenen. cBrain beskæftiger sig med virksomhedsprocesser, og med målrettet anvendelse af Service-oriented Architecture skræddersyer de IT-løsninger, der understøtter de enkelte processer. Det muliggør innovation i højeste potens, der er kontant afregning på top- og bundlinie, og du får udvidet paletten af brandingmuligheder.

Processer vs. funktioner

Der er som sådan ikke noget nyt i at betragte en organisation på procesniveau i stedet for på funktionsniveau. Det er også udgangspunktet for LEAN - et af tidens populære buzzwords inden for organisation og effektivisering.

Men hvor LEAN handler om procesoptimering, dvs. at begrænse spild af tid og andre ressourcer, er cBrains filosofi at skabe procesinnovation.

"Vi udfordrer virksomhedens værdikæde og arbejdsprocesser uden at være låst af tekniske begrænsninger. Vi kan arbejde ud fra et helt blankt white-board. Dét er innovation. IT er i bund og grund blot et værktøj - det bør ikke være omdrejningspunktet for måden, du organiserer din virksomhed på," fortæller Per Tejs (stifter og CEO, cBrain) og fortsætter:

"Traditionelle IT-systemer er designet ud fra generiske virksomhedsfunktioner. Der er et økonomistyringssystem til økonomiafdelingen, der er et ordresystem til salgsafdelingen, osv. Men IT-systemet tager ikke

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL