Chatbotterne kommer – er din virksomhed klar?

SKYnet - teknologivirksomheden, som i Terminator-filmene bliver grundlaget for en fremtid, hvor maskinerne overtager verden - vil nogle mene er blevet uhyggeligt aktuel i 2019. Instruktør James Cameron (ham med Titanic og Avatar) forudsagde med sin blockbuster Terminator 2, at maskinerne ville lære af sig selv og sprede deres viden globalt via et stort netværk for til sidst at bekrige menneskeheden. Det vel at mærke flere år før, det første internetstik var sat i væggen nogen steder. Virkeligheden er - indtil nu i hvert fald - blevet knap så dyster, og selvom AI stikker snuden frem flere og flere steder, så er der et stykke vej endnu.

Robotterne har for længst taget over på mange områder i industrien, og meget tyder på, at maskiner i de kommende år for alvor vil gøre sit indtog i kommunikationen med kunder online. I hvert fald er efterspørgslen på chatbot-teknologi eksploderet over det seneste år.

Før vi dykker ned i, hvad man skal overveje, før man kaster sig ud i chatbot junglen, og hvordan man rent faktisk kommer i gang, så lad os først kigge på, hvorfor chatbots i

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL