Åbningsrater på 90% og CTR på 40% – Sådan udnytter du Chatbots

Forestil dig, at året er 1991 - du skal til at læse om, hvad der vil vise sig, at være en af de største 1:1 kommunikationskanaler i marketing, og som du vil være den første til at udnytte i din branche, nemlig E-mail Marketing.  Du har samme mulighed i dag, 2019 - at udnytte en ny kanal, der revolutionerer måden, du leadgenererer og kommunikerer med potentielle kunder på. En kanal med gennemsnitlige åbningsrater på 90% og CTR på 40% - Lad mig introducere dig for, hvorfor du bør bruge Facebook Messenger Chatbots.

Når du driver virksomhed, er relationsopbygning fundamentet for succes, hvad enten du beskæftiger dig med detailhandel, onlinesalg eller serviceydelser. Fælles er, at det starter med en dialog. En dialog, der i større stil, sker på Messenger, en kanal med over 1,3 milliarder personer.

Derfor har du ikke råd til at negligere Messenger

Gennemsnitligt siger 72% af brugere, der skriver til virksomheder på Messenger, at muligheden gør, at de føler sig mere trygge ved brandet. Det er en procentdel, som der for dig, som virksomhedsejer eller marketingansvarlig,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL