CRM så let er det

Hvornår har du sidst modtaget noget, der virkelig gjorde en forskel - og hvornår har du sidst haft en aktivitet over for kunderne, der var virkelig interessant? Det er grundlæggende den gribende enkle sandhed om CRM. I sin grundform er CRM blot det at påvirke en kunde og (muligvis) modtage et svar - resten er strategi og teknik.

Den ulideligt grå hverdag

Mit gæt er, at du ikke har modtaget særligt mange - måske ingen - virkelig interessante tiltag i hvert fald ikke, hvis din hverdag ligner min. Når jeg fletter en lille sætning ind, om du selv er blevet tilbudt noget virkelig interessant, så er det for at hjælpe dig til at forstå modtagerens situation. Vi har normalt en positiv opfattelse af, hvad vi selv tilbyder kunderne og en tilsvarende skepsis over for, hvad andre tilbyder til en.

Blev du glad?

Og hvor vil jeg nu hen med det? Jo, prøv at sætte dig ind i modtagerens situation, inden du igangsætter en aktivitet: Ville du selv blive glad for at være modtager af denne aktivitet, givet du var i modtagerens sted … altså sådan rigtigt tilfreds? Hvis ikke, så lad aktiviteten dø -

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL