Få en reaktion – og byg en relation

Forudsætningen for dialog er, at der er en relation. Uden en stor kundebase er tiltrækning af kundeemner helt centralt. Med andre ord skal der skabes en reaktion, før der kan bygges en (kunde)relation - en opgave, der ofte skal løses gennem kommunikation. Få her en 7-steps guide, der vil hjælpe dig med at skabe effektiv responskommunikation.

Keep It Simple er et gammelkendt princip. Men stadig en stor udfordring for så mange, når det handler om at skabe kommunikation, der skaber en reaktion. Gang på gang ser vi, at kommunikationen vil alt, alt for mange ting samtidig. En tekst bliver så lang, at budskabet drukner i ord … alt for mange ord. Eller at budskabet bliver så kringlet eller underforstået, at man skal have et professorat i budskabs-afkodning for at forstå pointen. Når det så bliver parret med et misforstået ønske om at kommunikationen skal vinde en designpris - så kan det kun gå galt. Uklarhed og ensidig fokus på pænhed vil altid fortrænge responsen!

At skabe effektiv responskommunikation handler om at gøre det enkelt, simpelt og let forståeligt for modtageren. Han må ikke være i tvivl om:

• Hvem han taler

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL