Den digitale revolution - venter din virksomhed på perronen?

Den digitale revolution er fantastisk spændende og udfordrende samtidig. I foråret fik jeg en ny bil. Jeg har en smartphone med Google Maps installeret, som er trådløst koblet til bilen. Når jeg på ca. samme tid dagligt kører til og fra arbejdet, kommer der automatisk besked om, hvordan trafikforholdene er, og hvor lang tid min rejse tager. Jeg har ikke bedt om det – det er kommet automatisk. Det er da intelligent og smart.

Den digitale revolution er kommet for at blive, det kan vist ingen være i tvivl om. I den vestlige verden omgiver os forbrugere os med alle mulige forskellige intelligente devices og tingenoter – the Internet of Things (IoT). Vi er stort set altid online, både når vi handler ind, laver mad, socialiserer med venner og familie, dyrker sport, følger undervisning, er på arbejde, ser film, kører bil etc.

Det, at andelen af diverse devices er eksploderet gør, at der bliver generet enorme mængder data. 90 % af alle data er genereret inden for de seneste to år – og fordobles hvert andet år. Det er en helt ny tidsalder – den digitale tidsalder. Toget bulder derudaf

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL