Branding: Hvor lidt tør du vide?

Branding foregår mellem ørerne på dine forbrugere. Sørg for at vide så meget som muligt om, hvad der ellers foregår derinde.

Glem alt om at være snu!

Uanset hvor meget vi i kommunikationsbranchen elsker at sælge gammelt vand på nye flasker, er og bliver de grundliggende spilleregler de samme: Hver gang du kommunikerer til omverden, giver du et løfte. Kommunikation er det, du siger om det du gør, og branding er det, de andre tænker om det, du gør. Der er ingen smutveje.

Alligevel trives forestillingen om at strategi handler om at være snu. At det handler om at fraviste virkeligheden en eller anden form for kode, som man kan udnytte uden egentlig at byde på en reel forandring!

Nu er det sådan med snuhed, at den ofte opstår af et egoistisk projekt. Snuhed er en faktor, man ikke kan se bort fra, men snuhed uden egentligt indhold er en meget gennemskuelig størrelse. At kommunikere et produkt, en bank, et brød eller en politiker kræver et langt mere dedikeret træk - det kræver performance.

Planning er en flabet og fuldstændig usentimental og antiautoritær indgang til det at kende et produkt og dets muligheder. Er produktet

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL