Den forandrede kundedialog

Den digitale transformation har forandret vilkårene og mulighederne for at arbejde med kundeundersøgelser, i takt med at den har forandret kundernes adfærd og deres verdensbillede. Der er opstået en ny situation, hvor nye platforme har skabt nye muligheder, der stiller nye krav til hvordan man arbejder med input fra kunderne. Det har forandret kundedialogen og hvordan man arbejder med den.

Der er opstået et nyt mindset hos kunderne, da den digitale transformation har skabt et højere tempo og mere utålmodige kunder. Først generelt i kraft af internettet og den hurtige adgang til information, senere yderligere accelereret af tablets og smartphones, hvor vi er ”på” hele tiden, hvilket indebærer mange flere, kortere interaktioner. Smartphones har desuden en størrelse der bevirker, at input skal være mindre og kortere. En kronik der i omfang passer til den trykte avis, virker lidt mere uoverkommelig på en tablet, og meget lang på en smartphone. Derfor er det mere end nogensinde en dyd at fatte sig kort og præcist.

Fat dig i korthed

Konsekvensen er, at man skal være meget omhyggeligt med udformningen af sine kundeundersøgelser, så man kan få kunderne til at deltage, sikre sig at de får en god oplevelse,

Læs artiklen GRATIS:

LOG INDLOG IND OPRET GRATIS PROFIL